Αρκοχώρι, ένας μικρός παράδεισος εκεί, χωμένος στους πρόποδες του Βερμίου,

έτοιμο να δεχτεί και να μαγέψει τους επισκέπτες του!



ΞΕΝΩΝΑΣ 'ΜΥΛΟΣ'

Το Αρκοχώρι είναι προορισμός 4 εποχών που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα και σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

    Βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από την Νάουσα,
15 λεπτά από το άλσος του Αγίου-Νικολάου και κοντά στα δύο χιονοδρομικά κέντρα Σέλι και 
3-5 Πηγάδια.
   Στο χωριό υπάρχουν ταβέρνες με φρέσκα τοπικά προϊόντα, παραδοσιακό καφενείο για να απολαύσετε το καφέ σας, μαγαζί με παραδοσιακά είδη, αναψυκτήριο με γήπεδο 5χ5, γήπεδο τέννις και μπάσκετ και φιλόξενοι κάτοικοι που θα κάνουν την διαμονή σας ζεστή και μοναδική!!


Ιδανικό για λάτρεις της φύσης, νέους, ζευγάρια, οικογένειες, παρέες, λάτρεις του σκι και όσους θέλουν να περάσουν ξέγνοιαστα και ξεκούραστα για λίγες μέρες μακρυά από την καθημερινότητα! 


 Υπάρχει η δυνατότητα κράτησης όλου του Ξενώνα από παρέες 8-16 άτομα σε πολύ οικονομική τιμή!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΜΟΥ...!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ Κ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ!

ΜΑΙΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

Η επίσκεψη μας στον ξενώνα ΜΥΛΟ μόνο θετικές εντυπώσεις άφησε. Το μέρος που είναι χτισμένος ο μύλος είναι μέσα στο πράσινο, ακούς το ποτάμι να κελαρύζει και τα κοτσίφια να κελαηδούν. Πολύ κοντά στην πόλη της Νάουσας αλλά και πολύ εύκολο να πάμε εκδρομές σε όμορφα χωριά. Τα δωμάτια περιποιημένα, η κουζίνα εξοπλισμένη με τα πάντα. Οιιδιοκτήτες κάθε πρωί μας έφερναν διάφορα, από χυμούς, γάλα, αυγά, υλικά για τόστ, σπιτικές τυρόπιτες, σπανακόπιτες, κέικ και πόσα άλλα. Πραγματική φιλοξενία από υπέροχους ανθρώπους. Ευχαριστούμε Χρήστο εσένα και την οικογενειά σου για την βδομάδα που ζήσαμε στο Αρκοχώρι τις απόκριες.